Opinie - KryptoBot - inteligentny handel kryptowalutami
Aplikacja mobilna

Ściągnij naszą aplikację by na bieżąco śledzić pracę KryptoBota.

j j

Masz już konto?
Obserwuj

Poznaj opinie użytkowników

Wszystkie opinie zostały napisane przez naszych realnych użytkowników.
KryptoBot jest tworzony przez ludzi dla ludzi.

c

Chcesz coś dodać?

Możesz to zrobić przez nasz profil na facebooku.

Polecam KryptoBota - wygodne narzędzie, które ułatwia handel kryptowalutami. Pozwoliło mi to w pełni zautomatyzować...

Opublikowany przez Pka Mikołaja Piątek, 26 marca 2021

Łatwość inwestycji oraz prostota w każdym calu. Używam robota zarówno w postaci zalogowania sie na stronie jak i na aplikacji. Polecam. Moja ocena 9/10.

Opublikowany przez Dariusza Tenetę Piątek, 26 marca 2021

Używam od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.Bardzo pomocny i łatwy w obsłudze.Podziękowania dla twórcy👍

Opublikowany przez Mariusza Owczarczaka Piątek, 26 marca 2021

Jeśli bot do krypto, to tylko KryptoBot! Przetestowałem trzy różne automaty (w tym Intralogic i AutoInvestor) i tylko KB...

Opublikowany przez Macieja Dutkę Piątek, 26 marca 2021

Idealna platforma działam od kilku dni , świetnie działa👍

Opublikowany przez Cichy Miroslaw Niedziela, 21 kwietnia 2019

Niekwestionowany numer 1 pomocnik tradera w handlu kryptowalutami. Intuicyjny, przejrzysty, skuteczny. Wsparcie twórców na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam.

Opublikowany przez Rafał Dremixon Poniedziałek, 7 stycznia 2019

Działa jak należy, dobre ustawienie boota i zyski są, polecam

Opublikowany przez Romana Jaśwca Sobota, 30 maja 2020

😍🥰💸😎💸Jest Fajnie !!!

Opublikowany przez Marcina Kosińskiego Wtorek, 16 marca 2021

Super aplikacja do pomocy w tradingu. Intuicyjna. Plus dla twórcy za aktualizacje i rozwój produktu.

Opublikowany przez Lukasza Lenia Piątek, 26 marca 2021

Transparentny, ambitny projekt. Używam z powodzeniem i polecam.

Opublikowany przez Jasiek Poduszka Poniedziałek, 1 lipca 2019

Szacun za ten system - jest prosty.

Opublikowany przez Tomasz Krzysztof Kulczycki Środa, 3 kwietnia 2019

Polecam z czystym sumieniem i nie mylcie tego systemu z oszustami działającymi pod bardzo podobna nazwa.

Opublikowany przez Jarka Sylwesiuka Czwartek, 16 maja 2019

Program w pełni spełnia swoje zadanie. Na początku trzeba poeksperymentować z dość prostymi ustawieniami. Co najważniejsze daje zarobić.

Opublikowany przez Bartosza Sidor Piątek, 26 marca 2021

Trzeba być świnia by nie pokochać kryptobota. Bardzo przydatny i intuicyjny program. Jestem bardzo zadowolony. Polecam

Opublikowany przez Bartosza Jasa Piątek, 26 marca 2021

Testuje i jestem zadowolony. Bardzo pomocne narzędzie.

Opublikowany przez Paweł Biegański Poniedziałek, 20 maja 2019

Działa i pomaga w tradowaniu, i ma darmowe tokeny 🙂

Opublikowany przez Przemek Blicharz Poniedziałek, 7 stycznia 2019

Wydaja się w miarę uczciwi i prości w obsłudze 🙂

Opublikowany przez Marcina Boczulę Poniedziałek, 22 marca 2021

Działa ,prosty w obsłudze - super 🙂

Opublikowany przez Józka RJ Piątek, 26 marca 2021

Fajny i intuicyjny program.Kupuje, sprzedaje tak jak chcemy, więc można w tym czasie robić wiele innych rzeczy. Jak dla mnie Torpeda!

Opublikowany przez Łukasza Śmistka Piątek, 26 marca 2021

Chcia­łem stwo­rzyć narzę­dzie przy­ja­zne, łatwe w obsłu­dze, zro­zu­miałe i przede wszyst­kim sku­teczne. Z opi­nii moich użyt­kow­ni­ków wnio­skuję, że takim botem do kryptowalut jest KryptoBot.

Marek Golan dla portalu bithub.pl Autor KryptoBota

Cały wywiad do przeczytania tutaj.